Podaci o dostavi

OPIS NAČINA ISPORUKE PROIZVODA

Narudžbu MAJICA I ŠALICA, obrt za tiskanje i graviranje dostavlja u rokovima navedenima pod „Cijena proizvoda, način plaćanja i otprema proizvoda“. Dostava proizvoda vrši se putem Hrvatske Pošte d.d. i drugih kurirskih služba s kojima je u ugovornom odnosu. Također, kupac može pošiljku preuzeti osobno u jednoj od poslovnica MAJICA I ŠALICA, obrt za tiskanje i graviranje koje se nalaze na adresi: Ulica Ante Kovačića 20, Glina 44400
Ukoliko je navedeno ugovoreno, a sve sukladno uputi koju primi e-poštom.MAJICA I ŠALICA, obrt za tiskanje i graviranje prije svake isporuke, odnosno predaje proizvoda provjerava ispravnost naručenog proizvoda.


TROŠKOVI DOSTAVE

Troškove dostave u cijelosti plaća kupac, osim ako je drugačije navedeno web stranici Majicaisalica.hr. MAJICA I ŠALICA, obrt za tiskanje i graviranje dostavu vrši unutar Republike Hrvatske.
Kupci su dužni pošiljku preuzeti i pregledati pred dostavljačem, odnosno pred prodavateljem u jednoj od poslovnica MAJICA I ŠALICA, obrt za tiskanje i graviranje ako je ugovoreno preuzimanje robe u jednoj od poslovnica MAJICA I ŠALICA, obrt za tiskanje i graviranje, a sve kako bi se izbjegle naknadne reklamacije zbog mogućnosti oštećenja pošiljke prilikom dostave.
Ukoliko MAJICA I ŠALICA, obrt za tiskanje i graviranje nije u mogućnosti isporučiti naručeni proizvod, o tome će obavijestiti kupca. Kupac može prekinuti narudžbu ili pričekati dok proizvod bude ponovno dostupan. Ukoliko MAJICA I ŠALICA, obrt za tiskanje i graviranje nije u mogućnosti isporučiti proizvod u ugovorenom roku obavještava kupca koji mu je dužan ostaviti naknadni razumni rok za ispunjenje ugovora o kupoprodaji.
Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, MAJICA I ŠALICA, obrt za tiskanje i graviranje zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.

Search majicaisalica.hr

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.

Privacy Settings saved!
Postavke privatnosti

Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.  

Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima.

Da bismo koristili ovu web stranicu koristimo sljedeće tehnički potrebne kolačiće
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services